rikukivela

Lisäaine E 372e

Vaasan "TUMMAN TÄYSJYVÄN taika" -leivässä on lisäainetta E 372e. Tällaisella lisäaineen nimellä en www:stä löytänyt mitään tietoa kyseisestä lisäaineesta. Eviran tai EU:n tietokannoistakaan ei tuolla E-koodilla löydy mitään, ei vaikka ottaisi lopun pienen e-kirjaimen pois. Mitä Vaasan on siis Liettuassa valmistamaansa uutuusleipäänsä laittanut tuolla E-koodilla? Jos jollakin on mitään tietoa asiasta, haluaisin kuulla.

 

Leivän sivu Vaasan (miten tästä muodostetaan omanto?) www-sivustolla: http://www.vaasan.fi/tuotteet/vaasan-taika-tumma-taysjyva/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Mitä varten et kysy valmistajalta?

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

En löytänyt sähköpostiosoitetta eilen heidän sivuiltaan. Puhelimella en viitsi soittaa, kun puhelun hintaa eivät kertoneet enkä omista puhelinliittymää. Pääkonttoriin on aika pitkä matka Oulusta lähteä tämän asian takia, eikä välttämättä sinne pääse sisälle saati pääse kenenkään puheille.

Tyydyttikö vastaus?

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Antamastasi linkistä löytyi sekä sähköpostiosoite että yhteydenottokaavake ja puhelinnumero johon voi soittaa ilmaiseksi.

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Mistä löysit sähköpostiosoitteen? Ei ainakaan löydy juuri tuon leivän sivulta tai itse leipäpakkauksesta. Puhelinnumero löytyy, mutta en voi soittaa.

Kunhan dokumentoin tämän löydön tänne, koska on perin erikoista, että on tuollainen E-koodi. Heti pisti silmään, että enpä muista koskaan sellaista nähneeni. Tuollaista E-koodia ei siis kaiken järjen mukaan ole olemassa. Ainakaan Eviran ja EU:n tietojärjestelmästä ei löytynyt! E-koodithan on EU-juttu.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Löytyy antamasi linkin sivustoilta yhteystiedoissa.
Laitoin huomautuksen E-koodisivustolle.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ei kai vaan,

E 372 on tunnistettu sitalopraamihydrobromidia 20 mg .

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Taitaa tuo olla erään masennukseen käytetyn tabletin koodinumero itse tabletissa.

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

OK, löysin:

"Maksuton puhelinpalveluaikamme on maanantaista perjantaihin klo 9 – 11. Palvelunumeromme on 0800 125 125 ja sähköpostiosoitteemme kuluttajapalvelu@vaasan.com. Postiosoite: Vaasan Oy Kuluttajapalvelu PL 40 45701 Kuusankoski. Merkitse kuoreen yhteystietosi ja teksti “Kuluttajapalaute”."

Nyt en ehdi ottaa yhteyttä, ja on kokemusta monista palauteposteista, joihin ei tule ikinä vastausta.

T Piepponen

Tämän vastauksen kuulisin erittäin mielelläni.

Että toivottavasti nyt sentään ei syötetä ihmisille SSRI-matskua leivän mukana. Nimittäin jos syötettäisiin, kyseessä olisi sen luokan rikos että sitä ei ilman "suhteellisen voimakasta" reagointia hyväksyttäisi.

Edit: Kyseinen aine EI ole EU-hyväksyttyjen lisäaineiden listalla. Suomi kuuluu EUhun. Vastaus on parasta tulla valmistajalta aika äkkiä. Aikaa huomiseen klo. 16.00 asti.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset